Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίας εκατόν σαράντα πέντε (145) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.


                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες εκατόν σαράντα πέντε (145) ατόμων, κατηγορουμένων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας και η οποία εξαρθρώθηκε στις 26-11-2016, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. (Σχετικό από 28-11-2016 Δελτίο Τύπου).

-Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της συγκρότησης-ένταξης-διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ' εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

-Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έως την 30η Μαΐου 2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

-Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

-Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των κατηγορουμένων:





Δεν υπάρχουν σχόλια: