Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη στην Καβάλα 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καταστημάτων και οχημάτων στην πόλη της Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, εννέα (9) διαρρήξεις καταστημάτων και οχημάτων, που διαπράχθηκαν την 17-12-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πόλη της Καβάλας.

-Συνελήφθη χθες (17-12-2016) το ίδιο πρωί, στην Καβάλα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

-Συγκεκριμένα, ο δράστης την 17-12-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, διέρρηξε κατάστημα στην πόλη της Καβάλας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Η πράξη του έγινε αντιληπτή από περίοικο και ακολούθως συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.

-Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι, το ίδιο πρωί, ο 26χρονος, διέρρηξε ακόμη έξι (6) καταστήματα και δύο (2) οχήματα, (1 Ι.Χ.Ε. και 1 Δ.Χ.Ε.), αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 308 ευρώ, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, φιάλη αλκοολούχου ποτού και φακό.

-Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 123,26 ευρώ και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους, καθώς επίσης κλειδί δίκυκλης μοτοσικλέτας και ζευγάρι γυαλιά ηλίου, το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

-Σημειώνεται ότι ο 26χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: