Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Έναρξη Εγγραφών για το Δωρεάν Κοινωνικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο του Δήμου Δοξάτου σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ.

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


-Ο Δήμος Δοξάτου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και με στόχο να στηρίξει μαθητές  όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε να καταστεί εφικτή με αξιοπρεπείς όρους η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, προχώρησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΡΝΟΣ κέντρο μελετών και εκπαίδευσης ΕΠΕ»  την λειτουργία του προγράμματος του Διαδικτυακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

-Το πρόγραμμα προσφέρει  διαδικτυακά δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες,  για την σχολική περίοδο 2016-2017 (μέχρι 30-06-2017) και είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου. 

Συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι οι εξής:

1.- Φροντιστηριακό e-μάθημα Γυμνασίου

Περιλαμβάνει με έναν κωδικό χρήσης διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, 9.000 μαθημάτων σε βίντεο (θεωρία-μεθοδολογία-λυμένες ασκήσεις), τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line καθώς και λύσεις των ασκήσεων σε όλα τα μαθήματα των σχολικών βιβλίων.

2.- Φροντιστηριακό e-μάθημα Λυκείου

Περιλαμβάνει με έναν κωδικό χρήσης διδασκαλία για όλες τις τάξεις του Λυκείου, 10.000 μαθημάτων σε βίντεο (θεωρία-μεθοδολογία-λυμένες ασκήσεις), τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα on-line και λύσεις θεμάτων εξετάσεων και Πανελλαδικών.

3.- Γνωστοποίηση δωρεάν πρόσβασης στο πρόγραμμα e-δημοτικό, Οικουμενικό σχολείο ΑΘΗΝΑ.

-Το e-δημοτικό Οικουμενικό σχολείο ΑΘΗΝΑ παρέχεται εντελώς δωρεάν σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας της χορηγού www.arnos.gr, που περιλαμβάνει διδασκαλία πλέον των 10.000 μαθημάτων τις δραστηριότητες, τις εργασίες και όλες τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων.

-Με την κατάθεση της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισυνάψουν αρχείο με έγγραφο που να αποδεικνύει ότι είναι δημότες του Δήμου Δοξάτου (με πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης), ή κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου (με φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας) και αποδεικτικό οικονομικής κατάστασης .

-Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Αυτοτελές γραφείο Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού στο τηλέφωνο 2521352418 (εργάσιμες ώρες) ή στο δικτυακό τόπο του Δήμου Δοξάτου,

Από το Γραφείο Δημάρχου


Δεν υπάρχουν σχόλια: