Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Φρικτό έγκλημα στην Κομοτηνή - τον βίασε άγρια και τον στραγγάλισε – Σοκάρει το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 6χρονου.

Τα ίχνη του Σεζάλ Μεχμεταλή χάθηκαν από τον οικισμό του Αλάν Κουγιού, γνωστό και ως «Τενεκέ Μαχαλά», που βρίσκεται μέσα στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Κυριακής. Το βράδυ ο πατέρας του δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία και ταυτόχρονα ενημερώθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού», οι υπεύθυνοι του οποίου εξέδωσαν Abert Alert και η ανακοίνωση «έτρεχε» χθες όλη τη μέρα. 

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ στην Κομοτηνή.

-Ο 15χρονος δράστης είχε βιάσει άγρια το μικρό αγόρι πριν το στραγγαλίσει
-Το 6χρονο θύμα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο λαιμό
- Στον εισαγγελέα ο ανήλικος δράστης

-Δεν χωρά ανθρώπου νους τις σοκαριστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία ενός 6χρονου αγοριού από ένα άλλο ανήλικο αγόρι, μόλις 15 ετών στην Κομοτηνή. Από το απόγευμα της Δευτέρας (24.01.2017) όταν η αναζήτηση του κωφάλαλου Μεχμεταλή Σεζάλ, που είχε εξαφανιστεί την Κυριακή, έληξε με τον χειρότερο τρόπο, οι αποκαλύψεις σοκάρουν τους πάντες.

-Όχι μόνο γιατί δολοφόνος του μικρού αγοριού είναι ένας ανήλικος, ένα αγόρι 15 ετών επίσης με προβλήματα ακοής, αλλά και γιατί από την πρώτη στιγμή υπήρχαν πληροφορίες πως ο θύμα είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί. Σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, ο θάνατος του 6χρονου οφείλεται σε στραγγαλισμό. Και πριν από αυτόν, είχε προηγηθεί ο βιασμός του!

-Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νικόλαος Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

-Η σορός του άτυχου αγοριού βρέθηκε πίσω από θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον συνοικισμό των αθίγγανων, όπου διέμενε στην Κομοτηνή. Το άψυχο κορμάκι του βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και σκεπασμένο με ένα μπουφάν.

-Επίσημες πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης αναφέρουν ότι ο δράστης, ένας 15χρόνος Ρομά επίσης κωφός, ομολόγησε την πράξη του, μετά την προσαγωγή του. Ήταν άλλωστε εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου ήταν το άψυχο σώμα του 6χρονου Μεχμεταλή. Ο 15χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για βιασμό ανηλίκου αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος. Ο ανήλικος δράστης δεν μπορεί να επικοινωνήσει, αφού είναι κωφός και δεν γνωρίζει τη νοηματική.

-Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Εναντίον του, σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ και www.xronos.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια: