Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα 40 και 19 ετών στη Δράμα για κλοπή οινοπνευματωδών ποτών από ψυγείο επιχείρησης στο Δοξάτο-Δράμας, και για απόπειρα κλοπής δικ.μοτ/τας και διάρρηξης επιχείρησης στην Δράμα.


Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος 3 ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τέσσερις (4) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 22-2-2017 έως 24-2-2017, στο νομό Δράμας.

-Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 40, 38 και 19 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

-Συνελήφθησαν χθες (24-2-2017) το πρωί, στην Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, οι δύο δράστες ηλικίας 40 και 19 ετών .

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 19 ετών, βραδινές ώρες της 23/24-2-2017, διέρρηξαν το ψυγείο επιχείρησης στο Δοξάτο Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σαράντα (40) μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών. Επίσης, στην πόλη της Δράμας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και να διαρρήξουν μία επιχείρηση χωρίς να τα καταφέρουν, προκαλώντας φθορές.

-Για τον 38χρονο προέκυψε ότι την 22-2-2017, το μεσημέρι, εισήλθε σε επιχείρηση στην πόλη της Δράμας και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

-Στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

-Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: