Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Πακιστανός δραπέτης φυλακών συνελήφθη στην Εγνατία οδό Ξάνθης-Καβάλας με 5.5 κιλά κάνναβη.


-Κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 5.774 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
-Eίχε πάρει 5-νθήμερη άδεια από τις Φυλακές Δομοκού όπου ήταν έγκλειστος για αρπαγή, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας και αναζητούνταν από την 14-11-2016.

-Συνελήφθη την 16-2-2017 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πλαστογραφία και απόδραση κρατουμένου.

-Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πέντε (5) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5.774 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

-Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

ένα (1) πλαστό δελτίο αιτήσαντος διεθνή προστασία

τρία (3) πλαστά έγγραφα διαφόρων δημόσιων φορέων

το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ

δύο (2) κινητά τηλέφωνα

-Σημειώνεται ότι ο 32χρονος είχε παραβιάσει 5ήμερη τακτική άδεια που του χορηγήθηκε από το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου ήταν έγκλειστος για αρπαγή, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας και αναζητούνταν από την 14-11-2016.

-Κατασχέθηκε επίσης το παρακάτω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: