Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Συνελήφθησαν στις Σέρρες 3 ανήλικοι για κλοπές και διαρρήξεις οικιών.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, καθώς και πολλά χρυσαφικά την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
-Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής της εγκληματικότητας, οδήγησαν στην σύλληψη 3 ανηλίκων ημεδαπών που ενέχονται σε κλοπές και διαρρήξεις οικιών που έγιναν τον τελευταίο μήνα στις Σέρρες.
-Ειδικότερα την (10-3-2017) το πρωί εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι από περιπολούντες αστυνομικούς στις Σέρρες και προ επικείμενου ελέγχου, απέρριψαν κοσμήματα που κατείχαν παράνομα και επιχείρησαν να διαφύγουν χωρίς να τα καταφέρουν.
-Όπως προέκυψε από την διεξοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, οι παραπάνω ανήλικοι δρώντας τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δραστηριοποιούνταν στις κλοπές και τις διαρρήξεις οικιών.
-Μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους σε 3 περιπτώσεις κλοπής και 3 απόπειρες κλοπής από οικίες στις Σέρρες, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο.
-Στην κατοχή τους βρέθηκε το κλεμμένο κινητό το οποίο και αποδόθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση των χρυσαφικών που βρέθηκαν στην κατοχή τους, αλλά και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: