Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής 43-χρονος Τούρκος ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

-Συνελήφθη χθες (25-3-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, ένα (1) υπήκοος Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.

-Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας, και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

-Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου , εντόπισαν ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 43χρονο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

-Ο οδηγός του οχήματος, δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολουθήθηκε από αυτούς, με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

-Στη συνέχεια, ο δράστης εισήλθε στην Εγνατία Οδό, όπου στον κόμβο Μέστης ακινητοποίησε το όχημά του και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: