Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

10-ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Καλαμπάκι.


-Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, Παρασκευή 12 Μαίου 2017 στην κεντρική πλατεία του Καλαμπακίου το 10-ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στα πλαίσια του Πολιτιστικού Μαίου 2017 που διοργανώνει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου.

-Όσοι είχαν την τύχη να παραβρεθούν απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς από τα παιδικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Βαμβακόφυτο Σερρών, Αυλής Καβάλας, Ν.Ηρακλείτσας Καβάλας, Αδριανής Δράμας, Χωριστής Δράμας και φυσικά από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμπακίου.

-Ήταν μια υπέροχη βραδυά που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, σε όλα τα παιδιά των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν και φυσικά στον Μορφωτικό Σύλλογο Καλαμπακίου με κορυφαία την χοροδιδάσκαλο κ.Βαρβάρα που είναι η ψυχή του Συλλόγου.

-Δυστυχώς όμως αποκαρδιωτική ήταν η παρουσία του κόσμου του Καλαμπακίου που προτίμησε τα καφενεία και τους καναπέδες των σπιτιών τους από το να προσέλθει και να καμαρώσει τα νέα παιδιά του Συλλόγου.

-Ελπίζουμε να είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή του κόσμου στις επόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του Πολιτιστικού Μαίου 2017.

-Μπορείτε παρακάτω να παρακολουθήσετε μερικές φωτογραφίες από την σημερινή εκδήλωση, και βίντεο με στιγμιότυπα της εκδήλωσης!
































Δεν υπάρχουν σχόλια: