Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Συνελήφθησαν στη Θάσο δύο (2) άτομα 28 και 25 ετών, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης αφήρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού 75-χρονης 120 Ευρώ.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) κλοπές, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος ηλικιωμένων, που διαπράχθηκαν χθες (9-7-2017) το μεσημέρι, σε χωριό της Θάσου.

-Συνελήφθησαν το ίδιο μεσημέρι στη Θάσο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 28 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία.

-Συγκεκριμένα, οι δράστες, προφασιζόμενοι την πώληση κλινοσκεπασμάτων, μετέβησαν στην Καλλιράχη Θάσου και με τη μέθοδο της απασχόλησης ο 25χρονος αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού 75χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, ενώ ο 28χρονος αποπειράθηκε να πράξει το ίδιο σε βάρος μιας 85χρονης, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από την οικία της.

-Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

-Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

-Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: