Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Δύο άτομα ηλικίας 27 και 16 ετών ήταν οι δράστες οκτώ (8) περιπτώσεων κλοπών από οικίες στη Χρυσούπολη, στο Χρυσοχώρι και στη Νέα Καρυά Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, οκτώ (8) κλοπές από οικίες, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα Ιούλιος του 2016 – Σεπτέμβριος του 2017, στο νομό Καβάλας.

-Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 27 και 16 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 16χρονος, το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας είτε μόνος του είτε από κοινού με τον 27χρονο, διέπραξε οκτώ (8) κλοπές από οικίες στη Χρυσούπολη, στο Χρυσοχώρι και τη Νέα Καρυά Καβάλας.

-Κατά τη διάπραξη των κλοπών αφαίρεσαν:

διάφορα χρυσαφικά - κοσμήματα - τιμαλφή

το χρηματικό ποσό των 1.375 ευρώ

1 ηλεκτρονική συσκευή

1 κινητό τηλέφωνο

-Σημειώνεται ότι σε κάποιες από τις περιπτώσεις οι δύο δράστες για να επιτύχουν την είσοδό τους στις οικίες, προσποιήθηκαν τους υποψήφιους αγοραστές του σπιτιού ή τους επαίτες ή την προσφορά εργασίας.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: