Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Συνελήφθη 42χρονη στο Χρυσοχώρι-Καβάλας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κατοχή ναρκωτικών.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, οκτώ (8) κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα 5-9-2017 έως 13-10-2017, στο νομό Καβάλας.

-Συνελήφθη χθες (13-10-2017) το μεσημέρι, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, και κατοχή ναρκωτικών.

-Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι η 42χρονη, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέπραξε έξι (6) κλοπές από οικίες και δύο (2) απόπειρες, στη Χρυσούπολη, το Χρυσοχώρι και το Μοναστηράκι Καβάλας.

-Συγκεκριμένα η δράστιδα εισήλθε σε έξι (6) ανασφάλιστες οικίες, ενώ στις άλλες δυο περιπτώσεις αφαίρεσε είτε αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από τους αύλειους χώρους των σπιτιών.

-Κατά τη διάπραξη των κλοπών η 42χρονη αφαίρεσε συνολικά:

Το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ

Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου

Ένα (1) ρολόι χειρός

Ένα (1) ζευγάρι υποδήματα

Διάφορα έγγραφα και τρόφιμα

-Στη κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ένα (1) ρολόι χειρός και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, τα οποία και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

-Επιπλέον στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 ναρκωτικά δισκία.

-Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: