Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθη 43χρονος στις Σέρρες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορών.


-Διέπραξε δύο κλοπές αντικειμένων και μία απόπειρα κλοπής από κατάστημα, ενώ προξένησε φθορές σε ελαστικά 7 σταθμευμένων οχημάτων.

-Από την κατοχή του κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, μαχαίρια και διαρρηκτικά εργαλεία.

-Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη προχθές (3 Νοεμβρίου 2017) το πρωί, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορών.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 43χρονος κατά το χρονικό διάστημα της προηγούμενης ημέρας (2-11-2017), μέχρι και τη σύλληψή του, κινούμενος στην πόλη των Σερρών, αφαίρεσε από την κατοχή δύο ημεδαπών, ένα ποδήλατο και ένα κινητό τηλέφωνο και διέρρηξε ένα κατάστημα με σκοπό την κλοπή.

-Από την περαιτέρω έρευνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο διάστημα, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι τύπου σουγιά το οποίο κατασχέθηκε, προξένησε φθορές στα ελαστικά 7 σταθμευμένων οχημάτων στις Σέρρες.

-Επιπλέον, από την κατοχή του 43χρονου κατασχέθηκαν 4 διαρρηκτικά εργαλεία (μεταλλικοί κόφτες κ.α.), ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τα παραπάνω κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ακόμη τρία κλεμμένα ποδήλατα, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 13 εκατοστών.

-Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: