Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθη στον Νομό Έβρου 41χρονος Βούλγαρος ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 43 λαθρομετανάστες.


Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Συνελήφθη χθες (12-12-2017) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 41χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας σαράντα τρεις (43) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, Παλαιστίνης, Αφγανιστάν και Ιράκ.

-Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 41χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς.

-Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα σαράντα τρεις (43) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων οι δεκατέσσερις (14) ανήλικοι.

-Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: