Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν 7 άτομα στις Σέρρες και κατασχέθηκαν 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε κατάστημα όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.


-Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, εντοπίσθηκε χθες (12-12-2017) το μεσημέρι στις Σέρρες, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

-Συνελήφθησαν 4 άνδρες ηλικίας 81, 68, 62 και 54 ετών και 3 γυναίκες ηλικίας 34, 27 και 25 ετών, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

-Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη των Σερρών , με προσωρινά υπεύθυνη την 34χρονη και υπαλλήλους τον 54χρονο, την 27χρονη και την 25χρονη , διαπιστώθηκε να διενεργούνται σε τρεις υπολογιστές που λειτουργούσαν στο κατάστημα, παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια» και να συμμετέχουν σε αυτά ως παίκτες, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, θαμώνες του καταστήματος.

-Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν οι παραπάνω 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και 2 κεντρικοί υπολογιστές ( server ) στους οποίους ήταν συνδεδεμένοι, με τα παρελκόμενά τους.

-Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, 45χρονη υπήκοος Ρουμανίας, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: