Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Σύλληψη 15χρονου για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα στην Ορεστιάδα.


Συνελήφθη επίσης 31χρονη ημεδαπή, μητέρα του δράστη, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

-Συνελήφθη χθες (18-1-2018) το βράδυ, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας.

-Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 15χρονος εισήλθε σε κατάστημα της πόλης, όπου επιχείρησε να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την 35χρονη, υπήκοο Κίνας, υπάλληλο του καταστήματος. Στην προσπάθεια της να τον αποτρέψει, ο δράστης άσκησε σε βάρος της σωματική βία και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του καταστήματος.

-Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 15χρονο.

-Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη επίσης και η 31χρονη ημεδαπή μητέρα του δράστη, κατηγορούμενη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

-Σημειώνεται ότι η 35χρονη μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: