Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Στην Καβάλα 24-χρονος εξαπάτησε 42-χρονο πουλώντας σ΄αυτόν μέσω διαδικτυακής αγγελίας ανύπαρκτη ηλεκτρονική συσκευή εισπράττοντας με ταχυδρομική επιταγή 42 Ευρώ.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 42χρονου ημεδαπού.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού για απάτη.

-Αναλυτικότερα, ο 42χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 24χρονος, σχετικά με πώληση ηλεκτρονικής συσκευής και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

-Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 24χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 42χρονο, πείθοντάς τον να αποστείλει , την 2-11-2017 , με ταχυδρομική επιταγή, το χρηματικό ποσό των 42 ευρώ για την αγορά της παραπάνω συσκευής.

-Την ίδια ημέρα κατά την παραλαβή του δέματος, ο 42χρονος διαπίστωσε ότι ο δράστης τον είχε εξαπατήσει, αποστέλλοντάς του ένα δέμα που περιείχε, ένα ψηφιακό δίσκο , αντί του συμφωνηθέντος προϊόντος.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: