Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Συνελήφθη 27-χρονος στις Πηγές Καβάλας για κλοπές οικιών και αποθηκών σε χωριά της Καβάλας.


-Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι (6) κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί την 5 και 6-3-2018, σε χωριά της Καβάλας.
-Συνελήφθη την Τρίτη (6-3-2018) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου  σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή τροχοφόρων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε, το παραπάνω χρονικό διάστημα, στο Χρυσοχώρι και τις Πηγές Καβάλας, ο 27χρονος διέρρηξε δύο οικίες και δύο αποθήκες, προκαλώντας φθορές, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία οικία, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς επίσης διέπραξε κλοπή χρημάτων από επιχείρηση.

-Κατά τη διάπραξη των κλοπών ο δράστης αφαίρεσε συνολικά από τις οικίες, τις αποθήκες και την επιχείρηση, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ένα ποδήλατο, το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ και μία συσκευασία καπνού.

-Το δίκυκλο μοτοποδήλατο, η συσκευασία καπνού και μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων εντοπίσθηκαν στην κατοχή του 27χρονου και στις Πηγές Καβάλας και παρελήφθησαν από τους δικαιούχους τους.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: