Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 2 άτομα 32 & 24 ετών που διέπρατταν κλοπές το τελευταίο 4μηνο στις Σέρρες.

-Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους συμπεριλαμβάνεται και ένας συνεργός τους.

-Χρησιμοποιώντας 2 κλεμμένα οχήματα διέπρατταν κλοπές από καταστήματα και επιχειρήσεις.

-Η συνολική λεία τους υπολογίζεται πάνω από 40.000 ευρώ.

-Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη 2 ημεδαπών ηλικίας 32 και 24 ετών, οι οποίοι το τελευταίο 4μηνο διέπρατταν κλοπές στις Σέρρες.

-Στη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 24χρονος ημεδαπός, συνεργός τους.

-Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι προαναφερόμενοι από τον περασμένο Ιανουάριο, ενεργώντας από κοινού και χρησιμοποιώντας 2 κλεμμένα οχήματα, διέπρατταν κλοπές στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

-Όπως διαπιστώθηκε ενέχονται σε 17 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών από καταστήματα και επιχειρήσεις, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία, καπνικά είδη και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ.

-Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν τα 2 παραπάνω κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

-Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

-Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: