Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Συνελήφθη στην Κομοτηνή 28χρονος Αφγανός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε.αυτ/το επτά (7) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε  το παραπάνω όχημα
-Συνελήφθη σήμερα (22-5-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν και Πακιστάν.

-Αναλυτικότερα, στη είσοδο της πόλης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 28χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Τελικά, εντός της πόλης το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

-Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων, καθόσον βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι, το οποίο και κατασχέθηκε.

-Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: