Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ένας 30-χρονος και μία 25-χρονη εξαπάτησαν 42-χρονο στην Αλεξανδρούπολη πουλώντας μέσω διαδικτύου ανύπαρκτο εξάρτημα αυτ/του, εισπράττοντας για την πώληση 150 Ευρώ που κατατέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό της 25-χρονης.


-Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 42χρονου ημεδαπού.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ενός 30χρονου και μίας 25χρονης, για απάτη.

-Αναλυτικότερα, ο 42χρονος εντόπισε αγγελία σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε αναρτήσει ο 30χρονος, σχετικά με πώληση εξαρτήματος αυτοκινήτου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

-Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 30χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 42χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 12-2-2018, σε τραπεζικό λογαριασμό της 25χρονης, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ για την αγορά του παραπάνω εξαρτήματος, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

-Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: