Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Συνελήφθη στην παλαιά Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης 43χρονος Σκοπιανός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 4 Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα

-Συνελήφθη χθες (3-3-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM , ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

-Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο 43χρονος οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

-Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

-Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

-Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

-Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: